Benasi

Početna / Proizvođači

Proizvođači opreme za domaćinstvo

Širom sveta marka SKF, Husqvarna, Honda i drugi su sinonim za kvalitet, pouzdanost i inovativnost, pre svega zbog činjenice da sa tim vrednostima posluje već duže od 85 godina.

HONDA agregati za struju i HONDA pumpe za vodu-pumpe svih veličina i kapaciteta: pumpe za navodnjavanje, pumpe visokog pritiska, pumpe za muljnu i otpadnu vodu, pumpe za hemikalije i slanu vodu.

 

Proizvodi

Husqvarna nudi širok asortiman šumarske i baštenske opreme uključujući kosačice, motorne testere, robotske kosačice i još mnogo toga i za profesionalne korisnike i za kućevlasnike.

 

Proizvodi

Oleo-Mac - renomirana italijanska firma koja se bavi proizvodnjom opreme i mašina za uređenje eksterijera. Kosilice, motorne testere, trimeri, traktori, itd. Najviši svetski standard po najpovoljnijim cenama.

 

Proizvodi

Grillo - Ova kompanija proizvodi mašine namenjene za poljoprivredu i mašine za uređenje zelenih površina, kako za profesionalne tako i za privatne namene. Filozofija kompanije Grillo je neprekidan rad na implementaciji novih tehnologija. Svaka nova mašina prolazi veoma stroge testove kako bi dokazala svoju izdržljivost i pouzdanost

Proizvodi

SKF - SKF Grupa - Ležajevi, ležajne jedinice i kućišta. SKF je počeo sa kotrljajnim ležajevima, a do današnjeg dana je postao svetski lider u konstruisanju i proizvodnji kotrljajnih i kliznih ležajeva.

 

Proizvodi

Villager – Poznati brend Villager nudi alat kako za dvorište ili baštu tako i za radionicu – od moćnih velikih mašina do najsitnijh ručnih alata.

 

Proizvodi