Benasi

O nama

Porodično preduzeće Benasi postoji od 1987 godine. Naše iskustvo sa ručnom opremom poput motornih testera i motokultivatora i drugim uređajima tog tipa, smo stekli radeći niz godina kao pouzdan i uslužan servis.

Naša kvalitetna usluga i servis su nam dali dobar glas i polet da krenemo i sa prodajom mašina koje popravljamo i servisiramo. Vec dug niz godina smo distributeri za Hondu, Husquarna-u, Oleo Mac, a od ove godine smo i ekskluzivni zastupnik za SKF ležajeve u Srbiji.
Raspolažemo velikim zalihama rezervnih delova i iznad svega imamo sluh za ono što mušterija traži. Bilo da tražite pravu mašinu za vas i vaše domaćinstvo, trebate uslugu servisa ili pak tražite neki rezervni deo ili ležaj - mi smo siguran izbor.

Naš moto je da budemo strastveni u svemu što radimo. U modernom svetu koji se neprestano menja neophodno je držati korak sa vremenom i stalno usvajati nova znanja. Jedini način da se to postigne je da budemo strastveni u tome što radimo.

Prodano proizvoda

10.000

Zadovoljne mušterije

5900

Klijenti

41

Godine poslovanja

30

Reference

Proveren kvalitet i proizvodi sa kojima može brzo i sigurno da se završi posao. Zato uglavnom biram proizvode ovog proizvođača.

Pouzdan dobavljač rezervnih delova i ležajeva za razne primene. Najbolji kotrljajni i klizni ležajevi.

Kupovinom snažne testere marke Oleo Mac dosta smo olakšali posao oko pripreme ogreva. U odabiru prave testere za taj kućni posao pomogao nam je uslužni tim Benasi.